Vådsandblæser

KABINER & FRISTRÅLEBLÆSNING

Hvis der ønskes støvfrit arbejde og godt miljø, samt brug af nye midler til rengøring af facader, biler og industrikomponenter så har vi en løsning!

Markedsførende inden for vådblæsningsanlæg af høj kvalitet

Vixen Surface Treatments (overfladebehandling) er markedsførende i produktionen af vådblæsningskabiner, også kendt som vådblæsningsanlæg og aqua-blæsemaskiner af høj kvalitet. Vi har designet og fremstillet alle maskinerne til den højeste standard og tilpasset dem til kundernes specifikke krav.

Hvert år producerer Vixen tusindvis af maskiner, der har mange anvendelsesmuligheder. Vi leverer udstyr til store, kendte virksomheder i hele verden. Hvis vores standardudvalg ikke lever op til dine krav, kan vi hurtigt og omkostningseffektivt producere en specialdesignet maskine, der opfylder dine særlige anvendelseskrav.

Vixen har også en stor eftersalgsservice dedikeret til at rådgive om blæsemidler og reservedele. Vixens Aquablast-maskiner er nemme at installere og vedligeholde med støtte fra vores eftersalgsservice, der udøver komplet telefonisk teknisk support.

Vixen leverer maskiner, som er nemme at installere, til hele verden. Vi leverer den første pakke med reservedele med alt vådblæsningsudstyr, inklusive en trin for trin installations-dvd, hvis ønskes.

Gratis fragt i hele verden, ved nye maskiner fra Vixen – England

Eksempler på vådblæsning

Nedenfor kan du se før og efter billeder af forskellige produkter der er blevet vådblæst.

Her ser man forskel på blæsninger

Højre side er urørt
Øverste del er sandblæst
Nedre del till vænstre er vådblæst

Venstre fælg efter, højre fælg før

Venstre fælg efter blæsning, højre fælg er ikke vådblæst endnu